Kantar Gallup har netop offentliggjort tal for helåret 2018 (HH 2018). De nye tal viser, at Train TV har 579.000 unikke seere på blot én uge. Tallet fra HH 2017 hed 562.000, og vi har således præsteret 17.000 flere unikke seere om ugen end sidste helår. Det er vi meget tilfredse med, da det samtidig betyder, at vores kunder har fået flere eksponeringer for pengene end de gjorde forrige år.

Det er altid spændende, når vi kommer til denne tid af året, hvor helårstallene bliver offentliggjort. Vi sidder altid lidt mere uroligt på kontoret, og venter i spænding på det tal, som skal agere symbol på årets gang. Dette år kunne vi ånde lettet op efter et flot resultat og velvidende, at vi, såvel som vores kunder, har gjort et godt stykke arbejde i forhold til at fylde skærmene i S-togene med interessant og seværdigt indhold. Derfor skal der også lyde en stor tak til alle jer.

Seertal S-tog

Train TV har været med i Index Danmark / Gallup i snart 8 år, og vi har derfor oplevet denne spænding en del gange efterhånden. I langt de fleste tilfælde har vi heldigvis siddet med samme positive følelse som i år. Faktisk er vi i løbet af de 8 år gået fra at have 484.000 unikke seere om ugen i HH 2011 til at have de nyligt offentliggjorte 579.000 unikke seere om ugen. Det giver en samlet seerforøgelse på 95.000 unikke seere om ugen gennem vores tid i Index Danmark / Gallup.