Markedsføring kan til tider være en misforstået størrelse, hvor opfattelsen er den, at det kun er for de store fisk i bassinet. Opfattelsen hos Train TV er imidlertid en anden.

Markedsføring kan sagtens i lige så høj grad udnyttes af de mere beskedne virksomhedsstørrelser – og endda til en overkommelig pris.

Lokale muligheder du måske ikke kendte til

Faktisk er det oplagt at udnytte de digitale skærme i S-togene som platform til lokal markedsføring, da den geografiske fleksibilitet er i top.

Din virksomhed eller organisation kan afgrænse annonceringsområdet efter behov og ramme de mest relevante forbrugere i dit lokalområde. Skulle du eksempelvis være café- eller butiksejer i Vanløse, kan du efter behov til- og fravælge områder af S-togsnettet, således at dit budskab eller tilbud rammer de mest relevante og potentielle kunder.

Lokal markedsfoering

Giver det mest mening for dig at annoncere dit indhold på bestemte dage i ugen, og tænker du derudover, at annoncen vil tiltrække flere kunder om formiddagen eller sidst på eftermiddagen, ja så kan vi også tilpasse det, med den service vi kalder tidsstyret visning.

Det vil sige, at ønsker du som virksomhed at annoncere et bestemt budskab onsdag og et andet fredag, eller tilbyde forskellige rabatkoder på forskellige ugedage for at trække kunder til, så kan du gøre det.

Lokal markedsføring er nemmere end du tror

Med andre ord er der altså gode muligheder for din lokale markedsføring, og vi hjælper dig gerne igennem processen, hvis der skulle opstå stopklodser på vejen mod din næste annonce.

Virker produktionen af materialet uoverskueligt, har vi desuden et samarbejde med 2 produktionsselskaber, som har erfaring med produktioner til vores medie. De er altid klar til at hjælpe vores annoncører med flotte og kreative løsninger til en fornuftig pris.

Læs mere på hjemmesiden eller kontakt os for en uforpligtende samtale om netop dine behov og muligheder for lokal markedsføring på tlf. 71 96 96 30 eller mail til: kontakt@traintv.dk

Du kan også finde en medarbejder her