Vil du have fat i ferie-turisterne i Hovedstadsområdet – eller danske turister, der rejser til udlandet? Train TV er leveringsdygtig i begge målgrupper.

  • Train TV har på 1 uge 370.000 seere, som har holdt ferie i Danmark det seneste år.*
  • På 1 uge har vi 270.000 seere, som har holdt forlænget weekend/korttidsferie i Danmark det seneste år.*

Om sommeren transporterer mange turister sig rundt med S-togene. Skal vi sende nogen af dem i din retning, så vil det være en god ide at reklamere på skærmene i S-togene hen over sommeren.

Turister ferie S-togskærme

Inspirér ferie-turisterne og pendlerne:

Det kan også være, at du vil inspirere pendlerne til, hvad de skal lave i deres ferie – hvor de skal rejse hen, hvor de skal bo osv. For eksempel tager 40% af Train TVs seere (på 1 uge) på storbyferie/kulturferie minimum én gang om året*. Se flere tal om Train TVs seeres ferievaner i vores seerprofil.

Udnyt de rejsendes opmærksomhed og ventetiden i S-toget: Skærmene i S-togene et godt sted at fortælle om, hvad der sker i byen, hvad man kan se rundt om i Danmark, hvor i verden man bør rejse hen. Kort sagt – det er nu, du skal slå til, hvis du gerne vil inspirere feriefolket og turisterne, når de sidder og venter i S-toget.

Kontakt os for et tilbud – så kan din annonce være på skærmene så hurtigt, du ønsker det.

 

Vidste du at… Du opnår stor synlighed, og du får en lav kontaktpris på Train TVs skærme i S-togene.

Vidste du også at…. Vi kan tilpasse og bruge det meste annoncemateriale. Og har du brug for hjælp til at få lavet noget nyt, så har vi 2 gode samarbejdspartnere, som er geniale til at lave små spots. Find kontaktoplysninger og links, hvor du også kan se eksempler på produktioner og prisniveau her.

* Tal fra Index Danmark/Gallup HH2016.