Som noget nyt kan Train TV nu i samarbejde med Zorse Media tilbyde dig en nem, smart og fleksibel form for annoncering – en feed-løsning, som automatisk kan distribuere dit opdaterede kampagnemateriale ude på Train TVs skærme i S-togene.

Automatisk opdatering af spots

Kampagnematerialet kan opdateres på 2 måder – enten via egen hjemmeside/RSS eller via upload til en server.

Når din kampagne skal have skiftet budskab, så opdaterer du blot indholdet på dit website eller uploader det nye materiale.

Bestil en præsentation af løsningen ved at kontakte Ronni eller Jacie, så kommer de ud og fortæller mere om mulighederne for automatisk opdatering af dine kampagner.

 

Vidste du at… Du også kan målrette dine budskaber efter tid og sted. Du kan fx reklamere for noget specifikt om morgenen, og noget andet om aftenen. Og at du kan reklamere for noget forskelligt i Høje Taastrup og Hillerød.

Reklamekampagnerne kan være koblet op på at blive vist i udvalgte tidsrum (nogle prædefinerede dayparts), og du kan således vælge kun at få vist dit indhold i nogle bestemte tidsrum, eller du kan vælge at vise forskelligt indhold i de forskellige tidsrum.
Vi kan ligeledes koble kampagnerne op på en geografisk-styring, hvor du kan sammensætte dit eget annonceringsområde ved at udvælge stationer, strækninger eller områder i S-togsnetværket.

Læs evt. mere om geosegmenteret visning og tidsstyret visning eller læs mere om feed-løsningen.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne.